Uusimmat

Roccatin langaton Kone Air -hiiri tuo mukanaan todella pitkän käyttöajan

26.10.2022 11:45 Muropaketin toimitus

Roccatin viimeisin lisäys hiiri mallistoon on Kone Air. Se on suunnattu pelikäytön lisäksi myös työkäyttöön. Tälle langattomalle hiirelle lupaillaan jopa yli 800 tunnin käyttöaikaa yksillä paristoilla.

Kone Air -hiireen on pyritty luomaan ergonominen muotoilu, jolla sille tavoitellaan mukautuvuutta sekä työ- että pelitarkoituksiin. Hiiren ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi kaksipuoliset sivutarttumapinnat ja Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinkahdennusteknologia, jolla hiiren yhdeksään näppäimeen voi ohjelmoida peräti 17 syötettä. Hiiressä käytetään Titan-kytkimiä ja Owl-Eye -anturi  yltää enintään 19 000 DPI:n tarkkuuteen.

Kone Airissa käytetään valmistajan omaa Stellar Wireless -teknologiaa, jonka myötä valita viiveettömän 2,4 gigahertsin langattoman yhteyden tai Bluetooth-yhteyden. Hiiressä voi käyttää kahta AA-alkaliparistoa, joilla käyttöaikaa kerrotaan saatavan yli 800 tuntia. Kone Air toimii myös yhdellä AA-paristolla, jolloin siitä saadaan kevyempi.

Roccat Kone Air -hiiri on saatavilla mustana tai arktisen valkoisena, ja se on jo ennakkotilattavissa. Hiiren suositushinta on 74 euroa. Varsinainen myynti alkaa 14. marraskuuta 2022.