UUSIMMAT

Sharkoon julkisti TG6M RGB-kotelon

12.06.2021 17:10 | Muropaketin toimitus

Sharkoon Technologies on valmistanut uuden ja värikkään ATX-kotelon PC-tietokoneille. Tuotteessa on kiinnitetty luvatusti huomiota erityisesti hyvään ilmavirtaukseen.

Kotelo on perinteisen musta, mutta värikkyyttä se saa RGB-valotehostein varustetuista 120 millimetrin tuulettimista. RGB-tehosteille on oma säätimensä, ja niitä on mahdollista ohjata myös valotehosteiden ohjaamiseen tarkoitetuilla sovelluksilla. Ulkonäköä dominoi valotehosteiden lisäksi lasinen sivupaneeli, josta avautuu näkymä sisälle tietokoneen komponentteihin.

Sharkoon TG6M -kotelon ilmavirtauksen parantamiseksi kotelon nykyisestä versiosta on poistettu lasinen etupaneeli – se on korvattu ilmavirtaa läpi päästävällä tiheällä säleiköllä.

Kotelossa on esiasennettuna kolme tuuletinta etupaneelissa ja yksi takapaneelissa. Kaksi 140 tai kolme 120 millimetrin tuuletinta voi halutessaan asentaa lisäksi kotelon pölysuodattimella varustettuun kattoon. Pölysuodattimen voi halutessaan asentaa myös  etupaneeliin ja kotelon alle.

Takapaneelin tuulettimille on oma poistettavissa oleva telakkansa, jos käyttäjä haluaa asentaa koteloon vesijäähdytyksen. Takaosaan voi asentaa enintään 360 millimetriä pitkän radiaattorin.

Koteloon voi lisäksi asentaa joko kolme 3,5 tuuman tai neljä 2,5 tuuman massamuistipaikkaa. Massamuisteille on oma telakkansa, jota voi siirrellä kotelon sisällä. Kaapeloinnin siistinä pitämiseksi kotelosta löytyy useita läpivetoaukkoja.

Uutuuskotelo on jo myynnissä, ja se sijoittuu noin sadan euron hintaluokkaan.