Team Groupilta T-Force Xcalibur RGB DDR4 -muistit

18.06.2018 20:14 Muropaketin toimitus

Team Group esitteli T-Force Xcalibur RGB -muistikitit. Kittien kapasiteetti on 16 gigatavua, ja ne koostuvat kahdesta kahdeksan gigatavun kammasta. Ja nimensä mukaisesti kammoissa on kiinnitetty huomiota RGB led-valaistukseen.

Jo entuudestaan kattava, Team Groupin DDR4-muistimallisto kasvaa uudella mallilla. T-Force Xcalibur RGB DDR4 -muistikiteistä tulee saataville 3600 ja 4000 megahertsin kellotaajuudella toimivat versiot. Kitit koostuvat kahdesta kahdeksan gigatavun muistikammasta. Muistien asetuksien kerrotaan olevan CL18-20-20-44. Muistit tukevat XMP 2.0 -ylikellotustoiminnetta.

Valmistaja kohdistaa ylisanansa muistien RGB led-valaistukseen, jota voi hallinnoida Team Groupin omalla T-Force Blitz -ohjelmalla. Muistit ovat kuitenkin yhteensopivia myös Asuksen, Gigabyten ja MSI:n valaistuksenhallintaohjelmien kanssa, joten erillistä ohjelmaa ei välttämättä tarvitse.

Muisteista tulee saataville kaksi värivaihtoehtoa, jotka ovat General Edition ja Special Edition. Jälkimmäisessä RGB-valojen päältä löytyy valmistajan sanojen mukaan ”toteemikuviointi”. General Edition -versiossa kuviointia ei ole.

Team Group ei ole vahvistanut T-Force Xcalibur RGB DDR4 -muistien saatavuutta. Yhdysvalloissa 3600-megahertsisen kitin hinta on noin 240 dollaria. DDR4-4000 –kitissä hinta nousee noin 300 dollariin. Täkäläiseksi valuutaksi muutettuna hinnat olisivat 210 ja 260 euron luokkaa. Oletettavasti hinnat asettuvat kuitenkin Euroopassa hieman korkeammalle tasolle.