Uusimmat

Humble Bundlessa halpaa PC-rakkautta

18.02.2017 15:28 Muropaketin toimitus

Humble Software Bundle for PC Lovers on Humble Bundlen viimeisin edullinen sovelluspaketti, jolla kerätään lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa kyseessä ei ole kasa pelejä, vaan yhdeksän sovellusta tietokoneen säätämiseen ja benchmarkkaukseen. Sovellusvalikoima on koostettu yhdessä PC Gamerin kanssa.

Tuttuun tapaan tämäkin bundle jakautuu kolmeen eri tasoon. Halvin taso, jossa sovellukset saa halutessaan dollarilla eli 0,94 eurolla, pitää sisällään vuoden pituisen lisenssin System Mechanic 16.5:een, kaksi ikuista lisenssiä AirParrot 2:een ja EaseUS Partition Master 11.9:n.

Lahjoittamalla yli keskimääräisen lahjoitussumman, joka kirjoitushetkellä on 5,62 euroa, saa myös ikuisen Daemon Tools Pro 8 -lisenssin maksimissaan kolmelle tietokoneelle, kuuden kuukauden lisenssin Backblaze Online Backup -varmuuskopiointityökaluun sekä 3D Mark Advanced Editionin.

Yli 11,27 euroa lahjoittamalla saa myös PCMark 8 Advanced Editionin, VRMark Advanced Editionin sekä vuoden lisenssin Dashlane Premium -salasanahallintasovellukseen.

Erikseen hankittuina nämä sovellukset maksaisivat yhteensä 312,37 euroa. Kirjoitushetkellä kampanjaa on jäljellä vielä runsaat kymmenen päivää.

Kuten Humble Bundlen kampanjoissa yleensä, käyttäjä voi itse päättää kuka rahat saa. Oletuksena 65 % lahjoituksesta menee sovelluskehittäjille, 20 % menee Humble Bundle organisaatiolle ja 15 % hyväntekeväisyyteen, josta puolet Charity: Water -järjestölle ja puolet Child’s Play -järjestölle.

Lahjoituksen jakautumista voi säätää tarkalleen haluamakseen, ja esimerkiksi hyväntekeväisyyteen menevän osuuden voi lahjoittaa myös muille järjestöille kuin näille kahdelle.

Muropaketin uusimmat