Streacom julkaisi F12C Optical -kotelon

Streacom julkaisi päivitetyn version F12C-kotelostaan. Uudessa F12C Optical -kotelossa on nimensä mukaisesti edeltäjäversiosta puuttunut paikka optiselle asemalle. Lisäksi etupaneeliin on lisätty kaksi USB 3.0 -liitintä.

Kotelon muotoilu ja pelkistetty ulkonäky ovat omiaan erityisesti HTPC-käytössä ja se tukee ATX, Micro-ATX sekä Mini-ITX-emolevyjä. Koteloon saa huomattavan paljon tallennustilaa, sillä siinä on 24 paikkaa 2,5 tuuman asemille tai 12 paikkaa 3,5 tuuman asemille. Kotelo sallii maksimissaan 310 millimetriä pitkän näytönohjaimen asentamisen ja maksimissaan 135 millimetrin prosessoricoolerin.

Lisäkorttipaikkoja löytyy seitsemän. Koteloon on mahdollista asentaa myös vesijäähdytys, asennettavien tuulettimien määrään valmistaja ei ota kantaa, mutta käyttää voi 80, 92, 120 ja 140 millimetrin tuulettimia. Kotelon ulkomitat jalkojen kerran ovat 440 x 320 x 184 mm. Ilman jalkoja korkeus on 175 mm.

F12C Optical -kotelot tulevat myyntiin heti. Hinnaksi Suomessa asettunee 250 euron paikkeille. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopea.

Muropaketin toimitus
Tagit: ATX, micro-ATX, mini-ITX, Streacom, HTPC, kotelo
Bitfenix julkaisi pyöristetyn Portal-kotelonMSI julkaisi Arctic-version Trident 3 -tietokoneesta

Kommentit

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla