Uusimmat

Buu! HBO päätti lopettaa parhaan sarjansa

23.06.2016 07:15 Aki Lehti

Vinyl-sarjaa tehtiin vain yksi tuotantokausi.

HBO päätti heti yhden jakson jälkeen tehdä toisen kauden Martin Scorsesen ja Mick Jaggerin Vinyl-sarjaa, mutta nyt mieli on muuttunut.

1970-luvun huumehuuruisesta New Yorkin musiikkimaailmasta kertoneen sarjan lopetuspäätös ei ollut HBO:n mukaan helppo.

– Tietysti tämä oli vaikea päätös. Kunnioitamme sarjan tekijöiden ja näyttelijöiden intohimoa ja rankkaa työtä suunnattoman paljon, kertoo kanavan tiedote.

Odotetun sarjan budjetti oli suuri, eikä se kerännyt toivottuja katsojalukuja. Jo pari kuukautta sitten HBO antoi kenkää sarjan luoja Terence Winterille, mutta kanava kertoo muiden mukana olleiden jatkavan heillä uusien projektien parissa

Meidän mielestämme Vinyl oli muutaman jakson perusteella upea sarja, parasta mitä HBO on tänä vuonna näyttänyt, vaikka loppua kohden sen taso vähän laskikin.

vinyl

Lähde: THR

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat