Uusimmat

Ensimmäinen kuva uudesta X-Men-tv-sarjasta Legion

01.06.2016 21:43 Aki Lehti

Charles Xavierin poika David Halleriin, eli Leegioon keskittyvä sarja alkaa ensi vuonna.

FX-kanava ilmoitti tilanneensa X-Menin spin-off-sarja Legionin ensimmäisen kauden, joka koostuu kahdeksasta jaksosta.

Sarjan kuvaukset alkavat tänä kesänä Vancouverissa ja se alkaa Yhdysvalloissa vuoden 2017 alkupuolella. Pääosissa nähdään Dan Stevens (The Guest), Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) ja Jean Smart (Fargo).

Legion keskittyy Charles Xavierin poika David Halleriin. Leegionakin tunnettu nuorukainen on äärettömän voimakas, mutta skitsofreniaa sairastava mutantti, suomalaislukijoillekin tuttu muun muassa Ryhmä-X:n vuoden 1996 numeroista.

Legionin käsikirjoituksesta vastaa Noah Hawley (Fargo & Bones). Tuottajina toimivat Foxin X-Men-elokuvista tutut Lauren Shuler Donner, Bryan Singer ja Simon Kinberg sekä Agents of S.H.I.E.L.D.:in ja Daredevilin Jeph Loeb ja Jim Chory.

Tässä ensimmäinen virallinen promokuva:

legionS01

Lähde: Marvel

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat