Uusimmat

Synti ja häpeä: Ihmemies MacGyver palaa televisioon ilman Richard Dean Andersonia

03.10.2015 09:18 Tatu Junni

Tänä syksynä 30-vuotisjuhliaan viettävä linkkarinikkari aiotaan keksiä uudelleen.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan CBS-kanava aikoo tehdä uuden Ihmemies MacGyver -sarjan televisioon. Ikävä kyllä, Richard Dean Anderson ei ole mukana uusissa jaksoissa.

Kehitteillä oleva Ihmemies on THR:n mukaan ”uusi versio alkuperäisestä sarjasta. Se kertoo reilusta parikymppisestä MacGyverista, jonka salainen organisaatio palkkaa ratkomaan ongelmia ja estämään onnettomuuksia omaperäisillä tavoilla”.

Tältä osin pyörää ei siis ole keksitty uudelleen.

NCIS: Los Angelesista tuttu R. Scott Gemmill vastaa uuden MacGyverin käsikirjoituksesta. Projektin tekijätiimin valopilkku on Henry Winkler, joka palaa Ihmemiehen tuottajaksi. Yhteistyökumppaneina ”Fonziella” ovat Michael Clear ja Fast & Furious 7:sta tuttu James Wan.

Uusi Ihmemies-sarja on...

Katso tilanne vastaamatta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat