UUSIMMAT

Uusi Star Trek -sarja nähdään neljä kuukautta luvattua myöhemmin

15.09.2016 20:14 | Aki Lehti

Star Trek: Discovery alkaakin vasta ensi vuoden toukokuussa. 

CBS-kanavan oma striimauspalvelu All Access ilmoitti tammikuulle luvatun uuden Star Trek: Discoveryn ensi-illan siirtyvän toukokuulle.

Syyksi on ilmoitettu se, että tekijät haluavat tarjota parasta mahdollista Trekkiä, eivätkä kiirehtiä turhaan. Alempaa kertauksena löytyvän ensimmäisen teaser-trailerin perusteella ainakin erikoistehosteissa on reippaasti hiomista.

Yhdysvalloissa Star Trek: Discovery nähdään CBS-kanavan All Accessissa ja muualla maailmassa Netflix näyttää jaksot 24 tunnin sisällä Yhdysvaltain ensi-illasta.

Discoverya työstävät Hannibal-sarjan luojana tunnettu, Star Trek: Voyagerin ja Star Trek: Deep Space Ninen parissa uransa aloittanut Bryan Fuller yhdessä Alex Kurtzmanin kanssa. Hän toimii myös sarjan showrunnerina ja toisena vastaavana tuottajana. Tekijätiimissä on mukana myös Nicholas Meyer, muun muassa parhaan Star Trek -leffan, eli Wrath of Khanin ohjaaja.

Fuller paljasti aiemmin, että uudet jaksot eivät ole itsenäisiä tarinoita, vaan kertovat yhden pitkän stoorin kolmessatoista jaksossa.

Lähde: CBS

Keskustelu

Ainakin mitä tohon HD-traileriin tulee, niin jopa TNG:n dvd-julkaisun efektit avaruuskohtauksissa pärjää ihan mukavasti. Ja niitähän ei oltu retusoitu mitenkään alkuperäisistä…

Voi niitä pienoismallien aikoja. Kyllä ne vain edelleen näyttävät paremmilta kuin huonot digitaalimallinnukset. Suuri sääli, että teaserin taso on noin surkea.

Muropaketin uusimmat