Uusimmat

Muropaketti.com sulkee MuroBBS-fooruminsa

11.04.2022 10:00 Muropaketin toimitus

MuroBBS

MuroBBS lopettaa toimintansa nykymuodossaan torstaina 14. huhtikuuta, palveltuaan suomalaisia netin käyttäjiä yli 20 vuotta. Syy lopetuspäätökseen on keskusteluiden hiljentyminen viime vuosien aikana.

LUE LISÄÄ: MuroBBS-foorumi on nyt suljettu

Keskustelufoorumi on ollut osa Otavamedian ylläpitämää Muropaketti.com-sivustoa, joka jatkaa toimintaansa MuroBBS:n sulkemisen jälkeenkin. Sivusto on kasvattanut kävijämääriään aktiivisesti, ja tarjoaa jatkossakin monipuolista luettavaa pelaamisesta, mobiililaitteista, tietotekniikasta ja elokuvista kiinnostuneille.

Rekisteröityneitä käyttäjiä tiedotetaan MuroBBS:n sulkemisesta foorumin yksityisviestillä, ja viimeisen 12 kuukauden aikana kirjautuneita vielä erillisellä sähköpostilla.

Kaikki MuroBBS:n käyttäjien tiedot ja viestit poistetaan kolmen kuukauden kuluttua foorumin sulkemisesta. Niitä säilytetään tämä aika viranomaisten mahdollisia selvityspyyntöjä varten.

Muropaketin ylläpito kiittää kuluneista vuosista kaikkia MuroBBS:n keskusteluihin osallistuneita ja foorumin moderoijia keskusteluiden valvomisesta.

Päivitys 13.4.2022: Lähes 10 000 MuroBBS:n käyttäjää on saanut sähköpostiinsa ilmoituksen sulkemisesta, mutta foorumin yksityisviestien lähettämisessä on ilmennyt palveluntarjoajalla odottamaton tekninen ongelma. Pahoittelemme osaltamme tätä takaiskua ja toivomme tiedon MuroBBS:n sulkeutumisesta tavoittaneen kaikki asianomaiset laajan uutisoinnin, foorumin oman ilmoituksen ja muiden kanavien kautta.

Muropaketin uusimmat