Uusimmat

OnePlus julkaisee uuden Watch 2 -älykellonsa hyvin pian – edellismallista olikin jo aikaa

Kuva: OnePlus

20.02.2024 15:00 Muropaketin toimitus

Kolme vuotta OnePlus Watch 1:n julkaisun jälkeen, esittelee valmistaja vihdoin uuden Watch 2 -mallinsa. Älykello näkee päivänvalonsa MWC-tapahtuman yhteydessä 26. päivä helmikuuta.

OnePlus palaa älykellomarkkinoille julkaisemalla uuden OnePlus Watch 2 -älykellon Mobile World Congress (MWC)-messujen aikana Barcelonassa 26. helmikuuta.

Kellon on ensikuvien perusteella melkoisen näyttävä, ja valmistaja kertoo lisäksi OnePlus Watch 2:n akkukeston olevan huippuluokkaa. Luvassa on jopa 100 tunnin akunkesto Smart Mode -tilassa.

”OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut” sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO),

OnePlus Watch 2:ssa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja kellotaulun safiirikristalli lupailee kestävyyttä arkikäyttöön. Watch 2 on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa, tumman hopean tai vaalean hopean värisenä (Black Steel ja Radiant Steel). Tarkka hinta ja myyntituloaika selviävät viikon sisään.

Muropaketin uusimmat