Uusimmat

Diablo 3 sai eeppisen päivityksen

13.01.2016 19:00 Miikka Lehtonen

Blizzardin Diablo 3 oli jo ilmestyessään mainio toimintaroolipeli ja päivitysten myötä se on muuttunut suorastaan erinomaiseksi. Sitä tuoreinta, versionumeroa 2.4.0 kantavaa päivitystä on odoteltu jo jonkin aikaa, sillä ominaisuudet ovat kuulostaneet kiinnostavilta: uusi pelialue, uusia eri hahmojen panssarisettien ympärille rakennettuja haasteluolastoja ja ties mitä muuta.

Itse olen silti ehkä eniten innoissani siitä, että Diablo 3:n konsoliversioista tutut bonukset ovat tulleet myös PC-versioon. Jaa mitkä? Diablo 3 -pelurit tietävät, että kun pelatessa vaikka tappaa monta hirviötä yhdellä hyökkäyksellä tai tappaa useita hirviöitä nopeassa ajassa, peli noteeraa sen ja pitää kirjaa pelaajan parhaista suorituksista. Konsoliversioissa pelkän ”onneksi olkoon, tapoit 30 hirviötä sekunnissa” -ilmoituksen lisäksi kaikista moisista suorituksista saa pienen buffin: bonuskokemuspisteitä, nopeampaa liikkumista ja niin edelleen. Nyt nämä jutut löytyvät myös PC-versiosta.

Kiinnostavaa on myös se, että Diablo 3:n kausista pitävät pelaajat saavat vähän lisää herkkua. Kaudethan ovat pieniä haasteita: aloita uusi hahmo ilman vanhoilta hahmoilta saatavaa materiaalitukea, kuin puhtaalta pöydältä, ja pelaa se levelikattoon. Palkintoina jaellaan uniikkeja esineitä ja muuta kivaa. Nyt kausien väliin on tullut yhteys, jolla hahmon voi siirtää kaudelta toiselle. Tasot ja muu progressio toki nollautuvat, mutta esimerkiksi keräämänsä esineet saa myöhemmin takaisin ja tietenkin tilastot siirtyvät nyt kaudelta toiselle.

Täydet patch notet ovat uuuuuseita sivuja pitkät ja löytyvät oheisen linkin takaa. Päivityksen pitäisi olla ladattavissa tätä lukiessasi myös Suomessa.

Lähde: Blizzard