Uusimmat

Peto on irti Total War: Warhammerissa

15.07.2016 16:00 Miikka Lehtonen

Total War: Warhammer on erinomainen peli, joka sai jokin aika sitten ensimmäisen — ilmaisen — lisäsisältönsä kaaoksen sotureiden muodossa. Nyt on aika vaihtaa maksulliseen malliin, mutta kaaos on yhä teemana. Nyt tosin vähän petomaisempana versiona.

Creative Assembly ja SEGA ovat vahvistaneet, että Total War: Warhammerin ensimmäinen maksullinen DLC — jos pelin verisemmäksi tekevää DLC:tä ei lasketa — ilmestyy heinäkuun 28. päivänä. DLC lisää peliin uuden kampanjan, sekä uuden pelattavan rodun: beastmenit. Oikeasta figupelistä tutut petomiehet sisältävät jos jonkinlaisia ihmisten ja petojen risteytyksiä. Nopea, aggressiivinen ja kevyesti panssaroitu armeija oli ainakin figupelissä todella hauska, joten samaa sopii toivoa myös videopelistä.

17,49 euron hintainen Call of the Beastmen tulee varmasti jakamaan mielipiteitä, sillä se on saanut jo pelin Steam-käyttäjäarvostelutkin lähtemään negatiivisempaan suuntaan. Ei sinänsä ihme, sillä onhan paketilla hintaa. Sillä on siis myös syytä olla laatua.