Uusimmat

Vaatteet pois tytöiltä? Satasen DLC:llä sekin onnistuu!

05.08.2016 14:00 Miikka Lehtonen

Gal Gun on erikoinen peli. Siinä ”ammuskellaan” nuoria tyttöjä aroille alueille ja yritetään näin ”antaa heille euforiaa”. Nyt peli on saanut DLC:tä, joka tekee siitä vielä erikoisemman. Miten olisi isommat tissit tytöille kympillä?

Jo useamman vuoden ajan kaikenlaisia ”mitä helvettiä siellä Japanissa oikein tehdään?” -videoita tähdittänyt Gal Gun ilmestyi äskettäin myös länsimaissa. Kyseessä on peli, jossa rakkauden jumala ampuu vahingossa pelaajaan täyslaidallisen rakkausnuoliaan, minkä seurauksena kaikki maailman ihmiset ovat yhden päivän ajan vastustamattomasti lätkässä häneen. Käytännössä peli on kuin wanhojen Operation Wolf -tyylisten pelien uusioversio, jossa kamera ajelee itsestään pitkin kouluja ja katuja loputtoman tyttöjen lauman syöksyessä pelaajan silmille. Näitä sitten ammuskellaan rakkauden nuolilla erinäisiin euforiaa tuottaviin paikkoihin syystä tai toisesta. Keksikää itse, miksi. Tai katsokaa.

Nyt peliin on siis myynnissä kallishintaista DLC:tä. 9,99 taalalla irtoaa kaksi erillistä pakettia, joista toinen suurentaa tyttöjen rintoja ja toinen pienentää niitä. 90 taalalla taas myydään ”Pheromone Z” -paketti, jonka avulla näkee tyttöjen vaatteiden läpi. Lisäsisällöt ovat myynnissä tällä hetkellä Yhdysvalloissa, vaan eivät Euroopassa. Euroopan Sony kun pisti stopin touhulle toteamalla, että DLC:n hinnan täytyy kuvata sen sisällön laatua ja kokoa, eikä 90 taalan ei-edes-nakukoodi todellakaan ole sitä. Niinpä pelin julkaisija joutuu miettimään uudelleen suunnitelmiaan.

”Olisi epäreilua veloittaa DLC:stä eri hintoja eri alueilla, ja hinnan laskeminen kaikkialla kaataisi tämän DLC:n idean — joka on olla vain hauska juttu, eikä mitään, mitä kukaan oikeasti haluaisi ostaa — teimme päätöksen olla julkaisematta DLC:tä Euroopassa”, totesi pelin julkaisija. Juu, ja kaikki lukevat Playboyta vain artikkelien takia.

Mutta näin siis tällä kertaa. Japani on Japani.

Lähde: PlayStation Lifestyle

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat