Uusimmat

PlayStation 4 Pro -konsolin ennakkoon saanut pelaaja jakoi pelikuvaa kahdesta pelistä

08.11.2016 17:30 Tuukka Hämäläinen

playstation-4-pro-nosto

PlayStation 4:n odotettu Pro-versio saapuu markkinoille 10. marraskuuta. Muuan pelaaja sai kuitenkin konsolin ostettua jo ennakkoon ja jakoi uunituoretta pelikuvaa kahdesta pelistä Pro-konsolilla.

PlayStation 4 Pro saapuu kauppoihin virallisesti ylihuomenna torstaina, 10. marraskuuta. Kävi kuitenkin niin, että ainakin yhdessä Walmart-ketjun kaupassa konsoli eksyi hyllyyn etuajassa, ja Twitter-käyttäjä Juniper Roth onnistui samaan Sonyn uunituoreen pelikoneen käsiinsä.

Juniper Roth onkin nyt jakanut pelikuvaa kahdesta pelistä, jotka ovat jo tuoreissa päivityksissään saaneet PlayStation 4 Pro -tuen. Alta näet uunituoretta kuvaa aiemmin tänä vuonna ilmestyneistä Ratcher & Clank ja Uncharted 4: A Thef’s End -peleistä Pro-konsolilla. Videoista raportoi DualShockers.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat