Uusimmat

Viikon peliuutiset: Battlefield V, PlayStationin tulevaisuus, upeaa fanitaidetta…

27.05.2018 10:29 Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana on kerrottu muun muassa Battlefield V:n julkistuksesta sekä mystisen Death Stranding -pelin uusimmista huhuista.

Takana on jälleen vilkas peliviikko. Kokosimme alle kuluneen viikon kiinnostavimmat ja suurimmat peliuutiset.

Massiivista ja kaunista kaaosta: Lokakuussa julkaistavasta Battlefield V:sta ilmestyi julkistustraileri

Battlefield V esiteltiin viimein virallisesti myöhään keskiviikkoiltana Suomen aikaan. Pelistä julkaistiin samalla kertaa runsaasti perustietoja sekä ensimmäinen traileri.

Sony-johtaja kertoo PS4:n elinkaaren päättyvän ja vihjailee myös tulevasta

PlayStation-johtaja John Kodera herätti alkuviikosta runsaasti huomiota toteamuksellaan, että PlayStation 4 -konsolin elinkaari on tulossa loppuunsa. Myöhemmin Kodera vihjaili myös, että Sony saattaa palata käsikonsolimarkkinoille.

Death Stranding paljastui entistäkin mystisemmäksi: peli vaatii yhteistyötä eri puolella maailmaa pelaavien välillä

MGS-kehittäjä Hideo Kojiman odotettu Death Stranding on ollut tekeillä jo pari vuotta, mutta pelistä tiedetään vieläkin erittäin vähän. Nyt peliä tähdittävä Mads Mikkelsen on paljastanut hieman lisätietoja mystisestä pelistä.

Agonyn uusi traileri vie loputtoman kärsimyksen syövereihin – myös kansitaide julkaistiin

Ensi viikolla alkaa melkoinen selviytymiskamppailu, kun Helvettiin sijoittuva kauhupeli Agony näkee viimein päivänvalon. Nyt nähtävillä on pelin uusin traileri.

Nintendon uusi tavaramerkki näyttää vahvistavan N64-konsolin odotetun miniversion

Näyttää yhä varmemmalta, että Nintendo tulee seuraamaan menestyneitä NES ja SNES -konsoleiden mini-versioita Nintendo 64 Classic Minillä. Tähän viittaa ainakin yhtiön tuore tavaramerkkihakemus.

Miksi tämä idea hylättiin? Pelialalta vetäytynyt Gears of War -kehittäjä paljasti kuvitukset upeaan lohikäärmepeliin

Boss Key Productions -pelistudionsa sulkenut Cliff Bleszinski on julkaissut materiaalia kolmesta hyllytetystä peliprojektista. Erityisesti Dragonflies-niminen lohikäärmepeli kuulostaa todella lupaavalta.

Upeaa fanitaidetta: Tältä The Witcher -sankari näyttäisi Overwatch-hahmona

Alkuviikosta esittelimme myös vaikuttavaa fanitaidetta: valmiin 3D-mallin The Witcher -peleistä tutusta Ciristä Overwatch-sankarina.

Muropaketin uusimmat