Uusimmat

Räiskintäpeli täynnä tunteita ja tarinaa: Faith and a .45

23.01.2008 12:18 Jukka O. Kauppinen

Tanskassa on muitakin pelitaloja kuin Hitman-ihme IO, kuten esimerkiksi Deadline Games. Pieni studio kertoo työstävänsä parhaillaan uudemmille konsoleille räiskintäpeliä, jossa on tavallista enemmän tunnetta ja meininkiä.

”Intensiivinen ja tunnelmallinen räiskintäpeli Faith and a .45 panostaa hahmoihin, cooperative-pelaamiseen, road movie –tyyppiseen tarinankerrontaan ja erittäin kinemaattiseen tyyliin”, kertoo Deadline Games.

Tarina kertoo kahdesta rakastavaisesta, jotka sattuvat olemaan myös hitusen lainsuojattomia. Pari kamppailee korruptoitunutta öljyparonia vastaan, joka jahtaa heitä Yhdysvaltain suuren laman keskellä.

”Studiomme porukan juuret ovat elokuvien maailmassa, joten me arvostamme hyviä tarinoita, miljöötä ja päähenkilöjen kuvausta”, kertoo Deadlinen toimitusjohtaja Chris Mottes.

Pelin julkaisuajankohta ja julkaisija ovat vielä avoimia.

Vuonna 1996 perustettu yritys aloitti toimintansa elokuvien ja tv-ohjelmien tuottajana, mutta laajensi sittemmin myös videopelien maailmaan. Firma on tehnyt aiemmin muun muassa pelit Chili Con Carnage (PSP) ja Total Overdose: A Gunslinger’s Tale in Mexico (PC, PS2, Xbox).

www.deadlinegames.com