Uusimmat

Apua! Onko aviomieheni peliaddikti?

02.06.2008 20:15 Jukka O. Kauppinen

Mitä teen? Onko mieheni koukussa pelinaisiin vai onko minullekin vielä tilaa hänen yhä virtuaalisemmassa elämässään? Siinä erään pelaajan vaimon huolestuneita mietteitä.  ”Hän näytti minulle miten helppoa on ostaa ilotyttö ja valita häneltä erikoispalveluksia. Se oli hauskaa – ja yhtaikaa huolestuttavaa.”

”Eräänä yönä hän tuli kotiin ja kertoi olevansa surullinen, koska hänen tyttöystävänsä oli juuri jättänyt hänet. Minulta kesti hetki tajuta, että hän puhui Grand Theft Auto IV -pelistä. Yritin lohduttaa häntä mutta samalla tunsin oloni hieman vaivautuneeksi.”

Niinpä. Pelileskien tilanne voi olla usein lohduton. Onneksi tilanne on yleensä ohi ennemmin tai myöhemmin, paitsi jos ukko on nalkissa verkossa pelattaviin massiivimoninpeleihin. Silloin pelinarkkius ei irtoa kovin helpolla.

Vahvoja tunne-elämyksiä ja GTA 4:n tapauksessa jopa toisia (virtuaali)naisia ja ilotyttöjä tarjoava peli voi kuitenkin olla kova paikka monelle puolisolle, joka ei ole kiinnostunut peleistä tai niiden sisällöstä – vaan omasta ukostaan tai emännästään, jolla on nyt toinen mies/nainen ja toinen elämä…

Lue lisää: Is My Husband a Video Game Addict?

Lue lisää eDomesta

Draculan jano kasvaa – kokeile pystytkö pysäyttämään hänet

Iron Man (PS3, 360)

Sims-vappunaamiaiset olivat menestys – katso parhaat asusteet

Smash Court Tennis 3 -ennakko (360)

Suunnittele, rakenna ja tuhoa SimCityjä

Universe at War (360, PC)

Valvea ei huoleta PC-pelien piratismi

Muropaketin uusimmat