Uusimmat

PS3 sai taas pikkupäivityksen, suuri tiedossa ”pian”

18.06.2008 10:11 Miikka Lehtonen

PlayStation 3:n käyttäjiä odotti tänään taas pienoinen tunteiden vuoristorata, kun laite ilmoitti aamulla löytäneensä uuden päivityksen. Olisiko tämä vihdoin ne kaikki toivotut uudistukset sisältävä 2.40? Ei, mutta Sonyn mukaan sen aika on ”pian”.

Tänään julkaistu päivitys, versionumeroltaan 2.36, parantaa PlayStation 3:n vakautta tiettyjen pelien kanssa. Mitä nämä tietyt pelit ovat ja miten vakaus paranee, sitä ei päivityksen tiedoissa kerrottu. Huomattavasti kiinnostavampaa infoa löytyi kuitenkin Sonyn virallisesta blogista, jossa uutisoitiin pikkupäivityksestä, sekä tulevista asioista.

”Voimme ilomielin paljastaa virallisesti, että päivitys 2.40 tulee sisältämään paljon odotetun XMB-tuen pelien sisällä. Päivitys sisältää myös palkinnot, joka on jännittävä, uusi ominaisuus, josta tulemme puhumaan pian enemmän. Olemme puhuneet päivityksestä hieman jo aiemmin ja tiedämme, että ette malta odottaa sen saamista. Tulemmekin paljastamaan kaikki tiedot virallisesti lähiaikoina.”

Blogin mainitsemat palkinnot ovat eräänlainen PlayStation 3:n vastine Xbox 360:n saavutuspisteille, sillä niitä jaetaan tiettävästi tavallista kovemmista pelisaavutuksista. Mitä niillä sitten voi tehdä? Ainakin koristella Home-asuntoaan, jahka innokkaasti odotettu ominaisuus vihdoin julkaistaan. Kenties palkintojen sisältyminen 2.40:aan tarkoittaa, että se paljon puhuttu Homen beta alkaa samaan syssyyn?

Täysin epävirallisten nettikohinoiden mukaan PlayStation 3:n firmware-versio 2.40 tultaisiin julkaisemaan vielä kesäkuun aikana, joskaan nyt julkaistu pikkupäivitys ei varsinaisesti puhu tämän näkemyksen puolesta. Sonyn omien puheiden mukaan 2.40:n aika on kuitenkin ”pian”, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Odotamme joka tapauksessa innolla!

Lisää aiheesta

PlayStation 3 päivittyi… ainakin pikkuisen

PSP päivittyi, Skype-tuki lisättiin mutta vain PSP Slim -malleille

Onko Playstation Home -beta tulossa nopeammin kuin uskoimmekaan?

Huhupartio: PS3:n käyttöliittymä saa kaivattuja parannuksia jo ensi kuussa

Lue lisää eDomesta

PlayStation loikkaa mukaan Idolsiin

Arvostelu: Overlord: Raising Hell (PS3)

Arvostelu: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Muropaketin uusimmat