Uusimmat

Gran Turismon nimikkoratti viimein Suomessa

26.06.2008 11:00 Mikko Rekola

Helmikuussa uutisoimamme Logitech Driving Force GT on viimein saapunut vanhalle mantereelle. Alkuperäinen julkaisuajankohta oli toukokuu, mutta nyt ratti on viimein saapunut markkinoille muutama kuukausi alkuperäistä aikataulua jäljessä. Ohjain on ollut Amerikan ja Aasian markkinoilla jo useamman kuukauden. Se on kerännyt arvosteluissa pääosin positiivisia kommentteja.

Driving Force GT on suunniteltu PlayStation 3 -konsolille. Ratin erikoisuuksina mainitaan laajat säätömahdollisuudet, jotka mahdollistavat muun muassa jarrujen tasapainon muokkauksen ajon aikana. Laite on valmistajan mukaan tehty kovaan käyttöön, sillä se koostuu kymmentuumaisesta pyörästä, kookkaista polkimista ja manuaalisesta vaihdekepistä. Huhujen mukaan ratti toimii myös joidenkin PC -nimikkeiden kanssa.

Kauppoihin ensimmäiset ohjaimet ovat ilmestyneet ennen juhannusta 149,90 euron suositushintaan. Ainakin osa kauppiaista on myynyt rattia muutamaa kymppiä halvemmalla. Takuuta laitteelle myönnetään perinteiset 12 kuukautta ostopäivästä.

Lisätietoja: Verkkokauppa.com Logitech

Lisää aiheesta

Gran Turismo 4 vastaan todellisuus

Logitechiltä uusi Gran Turismo 5 –brändätty rattiohjain Pleikkareille

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Mass Effect (PC)

Arvostelu: The Bourne Conspiracy (PS3, 360)

Ensimmäinen video Blood Bowl -mättöfutiksesta

GPS-navigointia Ritari Ässän malliin

Kun pelien maailmat kohtaavat todellisen elämän – upeaa pelitaidetta

Risuja rauhankyyhkyille: EA työstää viittä Battlefieldiä

Muropaketin uusimmat