Uusimmat

Toimintaa ja tarinoita: testissä Mass Effect ja Bourne Conspiracy

26.06.2008 17:40 Jukka O. Kauppinen

eDomen testipenkki on käynyt kovilla, sillä suurennuslasin alle on tungettu isoja pelinimikkeitä. Jukka Kauppinen sukelteli Mass Effect -roolipelin tuoreen PC-version uumenissa, kun taas Miikka Lehtonen ihmetteli Bourne-elokuvien ja -kirjojen pohjalta tehtyä Bourne Conspiracy -lisenssipeliä.

Mass Effect (PC)

Viime vuoden lopussa Xbox 360:lle julkaistu Mass Effect oli eräs vuoden ylistetyimmistä ja nautituimmista roolipeleistä. Eikä suotta. Sen loi konsolien ruuduille upean tieteismaailman ja häikäisevän tarinallisen eepoksen. Tarinan siirtymistä PC-muotoon saatiin odottaa jonkin aikaa, mutta onneksi odotus palkittiin.

Mass Effect on yksinkertaisesti yksi upeimmista roolipeleistä PC:lle, koskaan. Sen laajuus, monimuotoisuus ja tarinan vetovoima vievät mukanaan. Täysin.

The Bourne Conspiracy (PS3, 360)

Elokuvapelien ollessa yleiseltä tasoltaan kauniisti sanottuna vaatimattomia, on aina piristävää törmätä niitä harvoja poikkeuksia. Supermurhaaja Jason Bournen seikkailuihin pohjautuva The Bourne Conspiracy on yksi näistä peleistä.

On toki myönnettävä, että elokuvapelin leima on sinänsä hieman turha. Elokuvien sijaan peli nimittäin pohjautuu yleisesti Bourne-mytologiaan kirjoja ja kehitystiimin omia ideoita myöten. Tuloksena on muikea toimintapläjäys.

Lue lisää eDomesta

Boom Blox (Wii)

Dark Sector (PS3, 360)

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Ninja Gaiden 2 (360)

Muropaketin uusimmat