Uusimmat

PlayStation Networkin leffakauppa vahvistettu

27.06.2008 12:00 Mikko Rekola

Sony on vahvistanut keskustelupalstoilla liikkuneet huhut maksullisesta videokauppapaikasta. Palvelu rantautuu Amerikkaan vielä ennen kesän loppua. Leffat ovat tulossa myös Eurooppaan, mutta tarkka aikataulu on vielä avoinna. Sonyn Kazuo Hirai on luvannut kertoa lisätietoja palvelusta ensi kuussa. Tarkempia yksityiskohtia kuullaan varmatenkin E3-messuilla.

Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee Sonyn voimakas Blu-Ray rummutus. Jos elokuvat siirtyvät tulevaisuudessa suoraan konsoleiden kovalevyille jää optisen aseman rooli pelien varaan. Kun pelitkin hiljalleen siirtyvät verkkokauppoihin löytyy Sonyn markkinointiosaston julkisesta linjasta ja teoista ristiriitoja.

Sonyn videokauppapaikka on vastaus pahimpien kilpailjoiden virtuaaliseen leffajakeluun. Microsoftin maksulliset leffat ovat olleet Amerikassa suosittuja. Suosio on parhaina aikoina hidastanut koko Xbox Liven toimintaa. Toinen epäsuora kilpailija Sonyn leffojen virtuaalimyynnille on Apple, joka ilmoitti iTunesin laajenevan musiikin lisäksi myös elokuviin.

Lähde: PS3 movie downloads incoming

Lue lisää eDomesta

Avaruuden syöverit kutsuvat: Jumpgate Evolution kaipaa betatestaajia

eDomen arvosteluviikko – testissä hurjat 14 peliä

Kansa kiehuu uteliaisuudesta, sillä huomenna julkistetaan… Diablo 3? World of StarCraft?

Maailman reippain lammas Late määkii DS:llä

Viikon videojysäys: Call of Duty 5, Spider-Man, Aerosmith, Gears of War 2, Bad Company ja paljon muuta

Voita Bourne Conspiracy -peli, leffatrilogia ja laserkynä

Muropaketin uusimmat