Uusimmat

SOCOMin nimikkomikrofoni lähikuvissa

01.07.2008 18:38 Mikko Rekola

Sony on julkaissut ensimmäiset kuvat lähitulevaisuudessa ilmestyvän SOCOM: Confrontation -pelin mukana tulevasta kuulokemikrofonista. Kyseessä ei ole mikään tavallinen bluetooth-kuulokemikrofoni, vaan laitteeseen on lisätty uusia ominaisuuksia.

Palikan kyljestä löytyy muun muassa kookas painike, jonka avulla voi mykistää oman puheen. Pakettiin kuuluu myös erillinen latausteline, joka kytketään USB-väylään.

Sonyn mukaan laitteeseen voi tulla vielä pieniä kosmeettisia muutoksia. Myös hinnoittelu on vielä avoinna. Kuulokemikrofonin voi hankki yksittäisenä tai yhdessä pelin kanssa.

Laitteen tarkka julkaisuaikataulu on vielä avoinna, mutta se ilmestynee viimeistään ennen peliä. Kuvien perusteella mikrofoni muistuttaa paljon PlayStation 3:en muotoilua ja värimaailmaa. Poikkeuksena toimii kuitenkin ainakin prototyypin mattapintaisuus.

Pleikkarin omistajat ovat voineet jo aiemmin käyttää konsolinsa kanssa melkein mitä tahansa bluetooth-kuulokemikrofonia. Erityisesti PlayStation 3:lle tarkoitettu lisälaite kuitenkin soveltuu toivon mukaan niitä paremmin pelikäyttöön.

Lähde: SOCOM PS3 Bluetooth headset revealed

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Guitar Hero: Aerosmith (PS2, PS3, Wii, 360)

Blizzard Worldwide Invitational -matkapäiväkirja: 3. päivä

Poltto päälle ja kohti vaaravyöhykettä – Top Gunin tunnari Guitar Heroon

PS3:n DualShock 3 -ohjain saapuu Suomeen

Sony kertoo PlayStation 3:n 2.40 firmwaresta ja saavutuksista

Suomen myydyimmät pelit viikoilla 25-26/2008 – Battlefield ja Super Smash Bros singahtivat kärkeen