Uusimmat

Battlefield: Bad Companyyn päivitys ja uusi pelimuoto

03.07.2008 10:17 Mikko Rekola

Battlefieldin uusin osa on saamassa ensimmäisen päivityksen vain muutama päivä ilmestymisen jälkeen. Kehittäjänä toimivan Digital Illusionsin mukaan yritys on kuunnellut ahkerasti pelaajien mielipiteitä ja korjannut havaittuja puutteita.

Päivitys on nimeltään The Conquest Pack ja se sisältään yhden uuden moninpelitilan. Uuden pelitilan ohella kehittäjät ovat muun muassa korjanneet tilastointivirheitä, parantaneet pelihuoneiden vakautta ja laajentaneet klaanien sisäisten pelihuoneiden luomismahdollisuutta. Myös PS3-versiossa ilmenneisiin mikrofoniongelmiin on tulossa parannusta.

Nyt peliin lisätty conquest-pelitila on tuttu kaikille Battlefield-sarjan ystäville, sillä se oli aiempien pelien pääasiallinen pelimuoto. Pelaajat kisaavat ympäri karttaa sijoiteltujen kontrollipisteiden hallinnasta, yrittäen tiruttaa vastustajansa resurssipisteet nolliin.

Bad Company ilmestyi kauppoihin kesäkuun viimeisellä viikolla. Se tarjoaa edellisistä osista tutun moninpelin ohella yksinpelikampanjan. Päivitys puolestaan on parhaillaan koekäytössä ja ilmestyy pelaajien saataville piakkoin.

Lähde: http://www.xboxic.com/news/4806

Lisää aiheesta

Whine auttoi: suosittu conquest-pelitila mukaan myös Bad Companyyn

Katso Battlefield Heroesin lystikäs traileri

Lue myös

Jenkkipoliisit taistelevat pedofiilejä vastaan pelimaailmoissa

Arvostelu: Singstar Vol. 2 (PS3)

Voita City Life 2008 -kaupunkisuunnitelupeli PC:lle