Uusimmat

Nyko julkaisee USB-hubin PlayStation 3:lle

04.07.2008 13:00 Mikko Rekola

Lisälaitevalmistaja Nyko on päättänyt ratkaista monia vaivaavan ongelman. Yrityksen markkinointijohtaja Chris Arbogastin mukaan uudemman PS3-version omistajat kaipaavat konsoliinsa lisää USB-portteja. Uusi lisälaite kytkeytyy helposti konsoliin ja tuo mukanaan kolme vapaata USB-porttia sekä yhden kortinlukijan.

Hubi on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien PS3-mallien kanssa. Laitteen väritys ja materiaali jäljittelevät keskusyksikköä. Mainospuheen mukaan hubin voi asentaa muutamassa sekunnissa ja se ottaa virtansa suoraan konsolista. Kortinlukija ilmestyy Yhdysvalloissa markkinoille alkusyksystä 20 dollarin hintaan.

PS3:en budjettimallia on kritisoitu kiivaasti niukasta liitäntävalikoimasta, sillä monet käyttäjät haluavat kytkeä konsoliin hiiren ja näppäimistön nettiselaamista varten. Erillinen hiiri ja näppäimistö ovat myös lähestulkoon välttämättömiä Linuxia käyttäville.

Tuotteen mahdollinen Euroopan julkaisu on toistaiseksi avoinna, mutta yleensä Nykon tuotteet saapuvat myös vanhalle mantereelle muutaman kuukauden odottelun jälkeen Suomi-lisän kera.

Lähde: http://www.mygamer.com/index.php?page=globalnews&mode =viewnews&id=2981

Lisää aiheesta

Nyko AirFlo Xbox

Nintendo hermostui Nykon Wii-ohjaimesta, haastoi oikeuteen

Nyko laittaa WiiFitin laihdutukselle

Wiille langaton Nunchuk-apuohjain

Lue myös

Bungie pippaloi, ilmainen kartta ja muuta kivaa Halo-faneille

Voima olkoon kanssasi! Sohi DS:ää aidolla valokynällä

Myös Diablo-fanit pettyivät Diablo III:een

Sonylla verkko-ongelmia netissä ja PlayStation 3:lla