Uusimmat

Silent Hunter torpedoi Sims 2:n

26.03.2007 18:05 Miikka Lehtonen

Sarjassamme uutinen, jota en olisi ikinä uskonut kirjoittavani. Yhdysvaltojen uusimmat myyntiluvut on julkaistu, eikä listan kärjessä komeile enää Sims 2: Vuodenajat.

Listan kärkisijan on nimittäin vallannut viime viikolla julkaistu Ubisoftin Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific. Kukapa olisi uskonut, että raskas sukellusvenesimulaatio onnistuu syrjäyttämään koko maailman suosikkipelin, ainakin hetkeksi. Pelin vanaveteen jäivät myös odotettu STALKER-seikkailuräiskintä ja World of Warcraftin The Burning Crusade -lisälevy. Ei siis lainkaan huono viikko peliltä, joka miellettiin ennakkoon pienen porukan kulttituotteeksi.

Silent Hunter

Jää nähtäväksi, riittääkö Silent Hunterin dieseleissä virtaa, vai uppoaako peli. Innokas odotus on nimittäin vaihtunut pelin fanifoorumeilla katkeraksi mölinäksi, kun paljastui, että peli julkaistiin täysin keskeneräisenä. Ensimmäinen päivitys on jo julkaistu ja lisää on tiedossa.

On myös mielenkiintoista katsoa, miten uutinen otetaan vastaan Ubisoftilla: kannustuksena tehdä lisää laadukkaita simulaattoreita, tällä kertaa ehkä jopa kerralla loppuun, vai lisenssinä julkaista pelejä keskeneräisinä raakileina. Aika näyttää.

Palaamme pelin pariin arvostelun merkeissä lähiaikoina.

Lue myös:

Silent Hunter IV – valtameren saalistajat syynnissä (1/3)

Silent Hunter IV – valtameren saalistajat syynnissä (2/3)

Silent Hunter IV – valtameren saalistajat syynnissä (3/3)