Uusimmat

PSP vie Valhallaan huhtikuussa

27.03.2007 14:48 Miikka Lehtonen

PSP:n ja roolipelien ystävät, herätys: pitkä odotus on päättymässä, sillä kaikkien aikojen parhaisiin PlayStation- ja PSP-peleihin kuuluva Valkyrie Profile on vihdoin saanut Euroopassakin julkaisupäivän.

Square Enix on ilmoittanut tänään, että peli julkaistaan kaikkialla Euroopassa huhtikuun 27. päivänä ja pelin jatko-osa, Valkyrie Profile 2: Silmeria puolestaan PlayStation 2:lla kesällä 2007. Kyseessä on samalla ensimmäinen kerta, kun pelisarjan pelejä julkaistaan yleensäkään Euroopassa.

Valkyrie Profile: Lenneth -nimellä kulkeva roolipelieepos on paranneltu versio legendaarisesta PlayStationin roolipelihitistä. Lenneth-valkyrian siivekkäissä saappaissa pitäisi pelastaa ja värvätä vino pino legendaarisia sotureita taistelemaan hyvyyden puolella uhkaavassa maailmanlopun taistelussa.

Peli on viehättänyt pelaajia loistavalla käsikirjoituksellaan ja kiehtovalla pelattavuudellaan, jossa pelaaja joutuu jatkuvasti tekemään vaikeita valintoja. Kaikkia mahdollisia sankareita ei ehdi pelastaa, sillä aika on jatkuvasti kortilla. Kuka lähtee mukaan, kuka jää rannalle ja miten se vaikuttaa lopputulokseen?

Peli on yhä alkuperäisen PlayStationin legendaarisimpia roolipelejä ja alkuperäisestä kopiosta saa nettihuutokaupoissa pulittaa satoja taaloja. PSP-versio tulee siis enemmän kuin tarpeeseen.