Uusimmat

Apua, rokkilegendat pääsivät irti!

01.06.2007 12:58 Jukka O. Kauppinen

Indie-pelitalo Positech on julkaissut kivalta vaikuttavan bändimanagerointipelin Kudos: Rock Legend. Pelissä wannabe-artistit voivat kokeilla taitojaan virtuaalisen bändimaailman rintamalla.

Pelaaja on vasta perustetun pop/rock-yhtyeen manageri ja yrittää nostaa sen megatähteyteen. Hommassa on mukana paljon musamaailman meininkiä: harjoittelua, sävellystyötä, keikkailua, promootiota, levytyksiä ja tietysti bändin jäsenistä huolehtimista. Ja pään tuulettamista.

Pelaamista väritetään erilaisilla minipeleillä, mutta pääpiirteittäin kyseessä on tasaisesti etenevä strategia/bisnespeli. Touhu muistuttaa läheisesti esimerkiksi Shady O’ Grady’s Rising Star –manageripeliä, mutta tuotantoarvot ovat selvästi kovemmalla tasolla.

Rock Legendiä voi kokeilla pelin kotisivuilta ladattavalla demolla. Verkosta ladattava kokoversio maksaa vajaan parikymmentä euroa suoraan kehittäjältä ostettuna. Tekijä, Cliff Harris, on muuten Lionhead Studiosin vanhaa porukkaa, eli kyseessä ei ole aivan kuka tahansa nobody. Harrisin isomman budjetin peleistä löytyvät muun muassa Starship Tycon ja The Movies.

http://www.rocklegendgame.com/

http://www.cliffski.blogspot.com/

Muropaketin uusimmat