Uusimmat

Alan Wake – The Signal – katso kuvat, video

30.06.2010 12:51 Jukka O. Kauppinen

Vajaa kuukausi enää, niin Alan Waken tarina jatkuu. The Signal -nimellä siunattu lisäosa julkaistaan Xbox Liven kautta 27. heinäkuuta. Tässäpä oiva syy kaivaa kotimainen kauhuseikkailu kaapista, sillä lisäosan voi ladata ilmaiseksi pelin mukana tulleella koodilla.

Pidetään samalla peukkuja Alan Waken menekin suhteen. Peli piipahti myyntilistojen kärjessä, mutta katosi parissa viikossa listakärjistä. Ainakin meikäläinen tahtoisi nauttia uusista DLC-lisäreistä ja tietysti jatko-osista.

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Alan Wake tyhjensi Remedyn kassan

Poets of the Fall filmasi Alan Wake –musavideon

Remedy Entertainment – espoolaisesta kellarista maailmanmaineeseen

Espoossa majaansa pitävä suomalaisen peliteollisuuden kulmakivi ja supersankari Remedy Entertainment tunnetaan ennen kaikkea Max Payne –peleistään. Ja nyt ehkä hitusen paremmin Alan Wakesta. Yhtiö on kuitenkin muutakin kuin vain mainitut pelit. Jukka Kauppinen säntää muistojen matkalle Remedyn historiaan.

Alan Wake (Xbox 360)

Mitä enemmän Alan Wakesta on kuultu, sitä enemmän reaktiot ovat polarisoituneet. Jotkut odottivat peliä vesi kielellä, toiset tuomitsivat sen jo ennakkoon surkeaksi rahastusyritykseksi. Minulla on toiselle näistä ryhmistä nyt hyvin huonoja uutisia. Tarkkasilmäiset arvaavat, kummalle!

Lue myös

Artikkeli: G500 – Onko legendan seuraajasta uudeksi legendaksi?

iPhone 4:ää myytiin 1,7 miljoonaa kolmessa päivässä

PlayStation 3 viimein voitolliseksi

Sony julkaisee lisää klassikoiden HD-painoksia