Uusimmat

18-nappinen hirviöhiiri WarMouse Meta myynnissä

30.06.2010 20:28 Jukka O. Kauppinen

Kerroimme puoli vuotta sitten pelottavanoloisesta 18-nappisesta Warmouse-hiirestä. Muistatteko? Tämä ultimaattinen OpenOfficelle suunniteltu mutta myös pelaajien tarpeet huomioiva WarMouse Meta -nimeä totteleva ohjainhirviö on nyt tullut kauppoihin. 18-nappia, analogisen joystickin ja 512 megatavua muistia sisältävä hiiri on ohjainlaite, jolla voi varmasti hämmästyttää naapurinsa.

Kaikilla hiiren 18 napukalla on kuusi toimintatilaa ja niitä voi sekä klikata että tuplaklikata, halutusta toiminnosta riippuen. Kaiken kaikkiaan hiireen on mahdollista ohjelmoida yhtaikaa jopa hurjat 3072 komentoa.

OpenOffice-tuen ohella pelin mukana tulee valmiit näppäinkartat 56 pelille, mukaan lukien Assassin’s Creed, Dragon Age: Origins, EverQuest 2, Mass Effect 2, Total War, Street Fighter IV ja World of Warcraft. Täydellisyyttä hipoen omat hiirikarttansa löytyvät jopa WoWin eri hahmoluokille.

WarMouse Metan toimitukset Eurooppaan alkavat heinäkuun alussa. Hintaa laitteella on tässä vaiheessa 64 dollaria ja postikulut.

Lisätietoja: http://warmouse.com

Lisää aiheesta

18-nappinen hiiri on pelottava ilmestys

Lue myös

Artikkeli: Gears of War 3 -haastattelussa Cliff Bleszinski

Nintendo-pomon palkka omaa luokkaansa

PlayStation 3 viimein voitolliseksi

Suomalainen Shiver Games työstää seikkailua PC:lle

Muropaketin uusimmat