Uusimmat

Solid Snake tarjoilee LittleBigPlanet-joulun

20.12.2008 10:38 Jukka O. Kauppinen

Sony tarjoilee LittleBigPlanetin ystäville mieluisan jouluaaton. PlayStation Storeen näet julkaistaan 24.12. Metal Gear Solid –aiheisia puku- ja kenttäpaketteja. Siitäpä oiva pieni joululahja MGS-fanille.

MGS-sälät sisältävät neljä MGS-asustetta, joilla Sackboyn ja Sackgirlin voi pukea Solid Snakeksi, Meryl Silverburghiksi, Screaming Mantisiksi ja Raideniksi. Kenttäsetissä on puolestaan neljä MGS-teemaista tasoa, upouusi minipeli, vaate sekä kaikenlaista tavaraa, joilla voit koristella kenttiä tai tehdä oman MGS-henkisen kentän.

Lisäksi kenttäsetissä on The Paintinator –maalipyssy.

Vaatepaketti ja kenttäpaketti maksavat 5,95 euroa zipale.

 

Lisää aiheesta

Arvostelu: LittleBigPlanet (PS3)

LittleBigPlanet onkin jo nyt eräs vuoden mukavimmista peleistä. Jo yksinpeli on hellyyttävän mukava kokemus, mutta vasta hyppäämällä verkkoon voi saavuttaa pelin todellisen potentiaalin, tai oikeammin vilauksen siitä. Uskon nimittäin, että emme ole nähneet vielä murto-osaakaan siitä kaikesta huikeudesta, jota pelillä tullaan vielä saamaan aikaan, kunhan pelaajat pääsevät todella sinuiksi kenttäeditorien kanssa.

Pelivideot: LittleBigPlanet

Valitse Sackboy-hahmollesi asu, lisätarvikkeet ja värit oman makusi mukaan ja ala tutkia valtavaa LittleBigPlanet-maailmaa, joka on pullollaan esineitä kerättäväksi ja pulmia selvitettäväksi. Tässä tarvitaan aivojenkäyttöä ja tiimityötä.

LittleBigPlanet viehättää heti alkumetreiltään

LittleBigPlanetia voisi kuvailla parhaimmin uskomattoman hienoksi ohjelmalliseksi leluksi, joka toimii niin rakentelu- kuin älypelinä ja mielikuvituksen vapauttavana puuhasteluleluna.

Lue myös

Arvostelu: Grand Theft Auto IV (PC)

Arvostelu: Tomb Raider Underworld (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

eDomen joulupelisuositukset 2008 – mitä pukinkonttiin?

World of Warcraft, työhaastattelun turma

Vuoden 2008 parhaat pelit -äänestys