Uusimmat

Killzone 2 –cosplaytä Homessa

29.12.2008 16:10 Jukka O. Kauppinen

Tätähän sitä on odotettukin. Astuttuani ensimmäisen kerran Sonyn Home-virtuaalimaailman virtuaaliseen vaatekauppaan kesti ehkä pari sekuntia, ennen kuin taalat/eurot/jenit alkoivat kilisemään korvien välissä. Täydellinen rahastussysteemi! Tarjotaan käyttäjille satsi ilmaisia vaatekertoja alkuvaiheessa, sitten myydään muikeita lisäkuteita kivalla hintalapulla varustettuna.

Sonyn ja Amazonin yhteiskampanja Killzone 2 –kuteista Home-asukkaille tuntuu kuitenkin kohtuullisen hupaisalta. Ennakkotilaa peli Amazonista, saat kaupan päälle Killzone 2 –univormun Home-asukkaallesi. Johan on tarjous!

Ja mikä hurjinta: ”Offer good while supplies last.”

Ohoh. Vai että tarjous on voimassa vain niin kauan kuin varastossa riittää tuotteita. Ihan tosi? Näitä on siis valmistettu vain rajallinen määrä? Pienet kiinalaiset alihankkijat pikselöivät Killzone 2 –vaatekertoja Deluxe Painteillaan?

Täytyy sanoa, että digitaalisesti kloonattujen vaatekertojen kutsuminen rajalliseksi eräksi menee jo vähän ufojutuksi, mutta täytyyhän ne kuluttajat jotenkin saada koukkuun. Muuten ne kelmit saattavat jopa pitää rahansa.

Lisätietoja: Amazon Exclusive Pre-order PS Home Costume Elements

Lue myös

Arvostelu: Quantum of Solace: The Game (PS2, PS3, 360)

Arvostelu: Wii Music (Wii)

Biohakkerit tunkkaavat geenejä

Mitä ihmettä? Warren Spector tekee eeppistä Mikki Hiiri –peliä?

Vuoden 2008 pettymykset

Muropaketin uusimmat