Uusimmat

Resident Evil 2 herää henkiin Left 4 Deadissä

16.01.2009 17:30 Jukka O. Kauppinen

Upeita zombiekatastrofeja ei voi olla koskaan liikaa. Aina on tilaa yhdelle verenhimoisten, aivottomien hirviöiden hyökkäykselle, vaikka kukaan ei käyttäisi Rexonaa. Left 4 Deadiin luotu Bioh4ard 2 –modi saakin siunauksemme. Missäs se haulikko nyt olikaan?

Kolmen modimaakarin työstämä laajennus Left 4 Deadiin luo uudestaan Resident Evil 2 –kauhupelin kuuluisat tapahtumapaikat, kuten Raccoon Cityn poliisiaseman, viemärit ja Umbrella Corp. yhtiön toimitilat.

Vaikka Resident Evilin kuuluisa zombiekatastrofi ydinkuumine seurauksineen ei toistukaan yksi yhteen Left 4 Deadin kuorissa, niin reipas zombeilu tutuissa maisemissa on taatusti tervetullutta.

Onkin todella mielenkiintoista nähdä miten Left 4 Deadin ympärille rakennetaan jatkuvasti elokuva- ja pelihistorian kuuluisten tapahtumapaikkojen toisintoja. Viihdealan klassikot kohtaavat pelaaja- ja modaajakansan intomielisen puuhastelun, yhdistellen upeasti erilaisten viihdemuotojen parhaimpia aineksia uusiin interaktiivisiin paketteihin. Tämä on parasta pelaamista!

Lisätietoja: Bioh4zard 2 – Full Campaign – Work in Progress

Lue myös

Arvostelu: Spider-Man: Web of Shadows (PC, PS2, PS3, Wii, 360)

Creative Zen Mosaic – laadukas joskin lelumainen MP3-soitin

Huhupartio: seuraava Grand Theft Auto jo tänä vuonna?

Nintendo ylsi ennätyksiin Euroopassa

Tavallista tyylikkäämpää pelianimaatiota