Uusimmat

GTA4:n lisäherkut: 15 euroa

23.01.2009 17:40 Jukka O. Kauppinen

Rockstar on paljastanut GTA4-pelin Xbox 360:lle julkaistavan The Lost and the Damned -laajennuksen hinnan. Helmikuun 17. päivänä julkaistava lisäpaketti latautuu xbottaajille 1600 MS-pisteellä, noin 15 euron hintaan.

The Lost and the Damnedin kerrotaan olevan kooltaan noin kolmanneksen alkuperäisestä GTA4-pelistä. Lisärin hinnan voidaankin katsoa olevan jotakuinkin kohdallaan, mikäli tekemisen laatu vain vastaa emopeliä.

Lisää aiheesta

Grand Theft Auto IV:n lisäri on Lost and Damned

Lisäriä tähdittää Johnny Klebitz, Liberty Cityn The Lost -prätkäjengin kundi.

GTA IV:n ladattava sisältö sai hinnan ja laatikkoversion

”Näiden lisäepisodien (toim. huom. huomatkaa monikko) tekeminen antaa meille mahdollisuuden laajentaa pelin tarinaa ja antaa pelaajille mahdollisuuden olla kanssakäymisissä pelimaailman kanssa uusilla tavoilla.Toivomme, että pelin ystävät nauttivat tästä uudesta tavasta kokea Liberty Cityn elämää.”

Grand Theft Auto IV – ensimmäiset 24 tuntia

Kuten jo eilen mainostin, ainakin meikäläiseen suuren vaikutuksen teki pelin fantastinen tunnelma. Vaikka New York on jäänyt tosielämässä vähälle kokemukselle, pelin joka huokosesta suorastaan pursuaa sitä aitoa Big Apple -meininkiä. Musiikki, kaupunkisuunnittelu, ihmisten asenteet ja ikimuistoiset hetket, kuten ensimmäinen ajokeikka Brooklynin sillan yli ovat kuin huikeaa matkailumainosta maailman epäviralliselle pääkaupungille.

Grand Theft Auto IV (PS3, 360)

Grand Theft Auto IV on niin laaja mittakaavaltaan, sisällöltään ja aihepiiriltään, ettei sen kaikille osa-alueille voi mitenkään tehdä oikeutta ilman, että pelistä kirjoittaisi kokonaisen kirjan.

Grand Theft Auto IV (PC)

GTA IV:n PC-versio oli vastatuulessa siitä hetkestä lähtien, kun Rockstar kertoi suunnitelleensa pelin tulevaisuutta varten. Idea sinänsä ei ole uusi: koodataan peliin niin paljon graafista potentiaalia, että siitä saa kaiken irti vasta seuraavan sukupolven koneilla. Samalla periaatteella toimi esimerkiksi Crysis. Ongelma onkin siinä, että Rockstar tuntuu unohtaneen kokonaan nykyiset koneet.

Lue myös

Arvostelu: Crayon Physics Deluxe (PC)

Flight Simulator -sarjan tekijöille isoa kenkää – päättyikö FS:n historia tähän?

Microsoft Sidewinder X5 -hiiri – kilpailukykyinen peliväline

Nigeriahuijarit pesiytyvät jo Huuto.nettiinkin

Warhammer-fanit: Get to da choppa!