Uusimmat

Blu-ray-soitin YouTubettaa

02.02.2009 13:35 Jukka O. Kauppinen

Blu-ray-soittimet ovat tulossa hyvää vauhtia hinnassa alaspäin ja ominaisuuksissa ylöspäin, joten PlayStation 3 ei ole kohtpuoliin enää ainoa järkevä vaihtoehto HD-elokuvien ystäville. Esimerkiksi LG:n seuraava malli BD370 yhdistää Blu-ray-laitteiden internet-ominaisuudet, siedettävän hinnan ja mikä tärkeintä, toistaa sellaisenaan YouTube-videoita.

LG kertoo, että…

”Soittimessa on tuki BD-Live-ominaisuuksille ja YouTube-toiminnoille. Näiden ansiosta soittimessa yhdistyvät toisiinsa parhaat mahdolliset Blu-ray- ja online-kokemukset. Se tarkoittaa esimerkiksi pääsyä ainutlaatuisiin lisämateriaaleihin, interaktiivisiin toimintoihin ja peleihin sekä maailman suosituimman videopalvelun tarjoamaan materiaaliin.”

LG myös kehuu laitetta markkinoiden toiseksi nopeimmaksi Blu-ray-soittimeksi, heti PlayStation 3:n jälkeen.

”BD370 on niin nopea ja helppokäyttöinen, että on lähes ajan väärinkäyttöä olla katsastamatta elokuvien lisämateriaaleja tai katsoa videoita suoraan YouTube-palvelusta”, sanoo LG:n audiotuotteiden asiantuntija Kaveh Kiani.

Blu-ray-soitin on yhteensopiva USB 2.0 -liitännän ja ulkoisten kiintolevyllisten soitinjärjestelmien kanssa. Se osaa myös toistaa sekä BD-, CD- ja DVD-medioita että DivX-, MP3-, WMA- ja JPEG-formaatteja.

BD370 tulee kauppoihin maaliskuussa 299 euron hintalapulla.

Lisätietoja: http://nordic.lge.com/fi/index.do

Lue myös

Creative Zen Mosaic – laadukas joskin lelumainen MP3-soitin

Microsoft Sidewinder X5 -hiiri – kilpailukykyinen peliväline

Mount & Bladeen maksullinen lisälevy, luvassa nettimoninpeli

Pyöriiko The Last Remnant PC:lläsi? Ota selvää!

World of Warcraft tahkosi puolet Activision Blizzardin tuloksesta