Uusimmat

Suomalainen zombieräiskintä Dead Nation on lysti tapaus – lue arvostelu

05.12.2010 21:15 Jukka O. Kauppinen

Domen arvostelussa suomalaista räiskintää pitkän linjan pelitekijöiltä: Housemarquen Dead Nation. Ja oiva peli onkin! Etenkin kaksistaan!

Lainaus Miikka Lehtosen arviosta:

Peli itsessään on niin simppeli kuin olla voi: sankarit etenevät loputtoman yön aikana kaupungin pimeiden katujen halki kohti seuraavaa välietappiaan. Matkan varrelle mahtuu tuhansia ja taas tuhansia zombeja, jotka on palautettava herrojen Smith & Wesson avustuksella takaisin helvettiin.

Mukaan mahtuu paljon mainioita oivalluksia, kuten mahdollisuus loottia autojen takaluukuista rahaa ja muita hyödykkeitä, tai muuttaa parilla laukauksella auto kuin auto aikapommiksi. Joissain autoissa on varashälyttimiä, joita voi aktivoida zombien houkuttelemiseksi moisen megapaukun kylkeen ja niin edelleen.

Pääpointti on nimittäin tälläkin kertaa toiminnalla. Dead Nation on niin sanottu twin stick –räiskintäpeli, eli pelihahmoa ohjataan vasemmalla tikulla oikean tähdätessä aseella eri suuntiin. Olkanapit on varattu nopeille sprinteille, lähitaistelulle, erikoisaseille ja tietenkin tulitukselle.

Lue koko arvostelu täältä: Dead Nation (PS3)

Tsekkaa toki myös muut uusimmat Domen pelitestit:

Farming Simulator 2011 (PC)

Lord of the Rings: Aragorn’s Quest (PS2, PS3, Wii)

Tron: Evolution (PS3, Xbox 360)

Two Worlds II (PC, Xbox 360)

Your Shape: Fitness Evolved (Xbox 360)