Uusimmat

Xbox-konsolin heikko suorituskyky taisi taas hidastaa yhden pelin julkaisua

Kuva © Game Science

24.06.2024 20:32 Muropaketin toimitus

Game Science -pelifirman kehittämä Black Myth: Wukong myöhästyy Xbox Series -konsoleille “optimoinnin” takia.

Vauhdikkaisiin pomotaisteluihin panostava Black Myth: Wukong on herättänyt huomiota erityisesti ulkonäkönsä takia, mutta nyt on selvinnyt, että peli tulee myöhästymään Xbox Series -konsoleille. Black Myth: Wukong tulee kuitenkin ajallaan eli 20. elokuuta PC:lle ja PlayStation 5:lle, Windowscentral on tiedottanut.

“Olemme parhaillaan optimoimassa Xbox Series -versiota, jotta se täyttää laatuvaatimuksemme, joten sitä ei julkaista samaan aikaan muiden versioiden kanssa. Pyydämme anteeksi viivästystä ja haluamme minimoida odotusajan. Kerromme uuden julkaisupäivän heti, kun peli kohtaa laatuvaatimuksemme”, Game Sciense on tiedottanut.

Tilanne herätti uusia kysymyksiä siitä, onko Xbox Series S:lle liian vaikeaa kehittää pelejä konsolin rajoitteiden takia. Laite on muihin nykykonsoleihin verrattuna vaatimaton tehoiltaan, mikä on vaikeuttanut pelikehitystä esimerkiksi Kingdom Come Deliverance 2:n kohdalla. Lisäksi Remedy on kertonut, että Xbox Series S:n heikko suorituskyky tekee pelikehityksestä hankalaa.

LUE MYÖS: Microsoft vahvisti viimein kantansa Xbox-pelien saapumiselle kilpaileville alustoille