Uusimmat

Kiistanalaisen Dr Disrespectin Twitch-bannin syy saattoi paljastua – potkittiin sen seurauksena välittömästi perustamastaan studiosta

Kuva: © Twitch

25.06.2024 11:14 Muropaketin toimitus

Neljä vuotta vanha Twitch-mysteeri on kenties ratkennut.

Suoratoistopalvelu Twitch bannasi palvelun huippustriimaajiin lukeutuneen Guy ”Dr Disrespect” Beahmin monien yllätykseksi vuonna 2020, ja nyt syy on mahdollisesti paljastunut.

Kaksi entistä Twitchin työntekijää väittävät Beahmin lähettäneen palvelun sittemmin lakkautetulla Whispers-viestiominaisuudella mahdollisesti seksuaalissävytteisiä viestejä ala-ikäiselle ja yrittänyt tavata tämän TwitchConissa, uutisoi The Verge. Dr Disrespect vastasi väitteeseen vain toteamalla, että asia oli selvitetty ja ettei vääryyksiä todettu.

Pelistudio Midnight Society, jonka yksi perustajista Beahm oli, ilmoitti pari päivää myöhemmin irtisanoneensa Guy Beahmin käytyään keskusteluja tapauksen osapuolten kanssa. Studio kehittää parhaillaan Deadrop-räiskintäpeliä.

Dr Disrespect oli bannien aikaan vuonna 2020 yksi Twitch-palvelun suurimmista nimistä ja vasta allekirjoittanut kaksivuotisen yksinoikeussopimuksen palvelun kanssa. Bannien syytä ei koskaan virallisesti paljastettu.

Muropaketin uusimmat