Uusimmat

”Meillä oli iso riita siitä” – Samuel L. Jackson paljasti yhden asian, josta hän on Quentin Tarantinon kanssa tapellut vuosien varrella

26.09.2024 08:35 Muropaketin toimitus
Kuva: Gage Skidmore / Wikipedia

Kuva: © Gage Skidmore / Wikipedia

Samuel L. Jackson käy GQ:n uudella videolla läpi uransa virstanpylväitä. 

Esiinnyttyään ensin vuoden 1994 Pulp Fictionissa Samuel L. Jackson palasi Quentin Tarantinon ohjattavaksi vuoden 1997 Jackie Brownissa. Vuosien saatossa parivaljakko on tehnyt useamman elokuvan yhdessä, mutta GQ:n videon perusteella tunteet kuumenivat Jackie Brownin kohdalla erityisen paljon.

Jackson esittää elokuvassa Ordell Robbieta, asekauppiasta ja huumediileriä, jolla on sangen silmiinpistävä omalaatuinen tyyli.

GQ:n videolla Samuel L. Jackson kertoo vääntäneensä Tarantinon kanssa oikein huolella siitä, miltä Ordell elokuvassa näyttää.

”Meillä oli iso riita siitä. Minun ajatukseni Ordellista oli, että hän on tyyppi, joka ottaa hiuksiinsa permanentin, mutta aina siihen ei ole rahaa, joten se oli vähän sekaisin reunoilta ja suora takaa. Quentin ei ollut ihan varma siitä, joten juttelin parturilleni Robertille ja pyysin häntä hoitamaan tietynlaisen peruukin minulle. Hoidimme sitten peruukin ja partaan kiinalaisen palmikon,”

Tarantino ei ollut tietoinen Samuel L. Jacksonin omatoimisuudesta, mutta kun ohjaaja näki vihdoin miltä näyttelijä Ordellina näytti, sai Jackson ehdotuksensa läpi.

Katso koko video alta.