Uusimmat

Brittisaitti: Xbox 360:n hinta laskee 50 eurolla jo ensi viikolla

05.03.2008 15:59 Miikka Lehtonen

Jos olet kahden vaiheilla Xbox 360:n oston suhteen, kannattaa kenties odotella viikon verran. Nettilähteet tietävät nimittäin kertoa, että 360:n hintaa leikataan jo lähiaikoina. Olisiko leikkauksen motivaationa kenties gangsterieepos GTA?

Huhujen lähteenä toimii brittiläinen TechRadar-saitti, joka siteeraa itse puolestaan ”luotettavia sisäpiirin lähteitä”. Saitin mukaan Microsoft tulisi laskemaan kaikkien Xbox 360 -mallien hintoja 50 eurolla jo ensi viikolla, tarkemmin sanottuna maaliskuun 14. päivänä. Vielä mukavammin hinnanleikkaus koskisi koko Eurooppaa, siis myös Suomea.

Oudolta tuntuva ajoitus käy paremmin järkeen, kun muistaa, että kenties koko konsolisodan käännekohdaksi muodostuva Grand Theft Auto IV ilmestyy hieman yli kuukauden päästä. Uusi, edullisempi hinta parantaisi Microsoftin kilpailukykyä gangsterifanien sydämissä huomattavasti.

On myös kiinnostava huomata, että mikäli 50 euron pudotushuhut todella pitävät paikkansa, kiintolevyttömästä Xbox 360 Arcade -paketista tulee halvin tämän sukupolven kone. Alle Wiin hintaan irtoava pelikone vetäisi varmasti puoleensa innokkaita asiakkaita.

Ennen kuin kukaan rikkoo säästöpossujaan, lienee hyvä muistuttaa, että itse Microsoft ei toki ole vahvistanut mitään, eikä ole vahvistamassakaan. TechRadar puolestaan on uutisistaan sen verran varma, että lupailee vahvistusta heti, kun löytää pelimyyjän, joka on valmis kommentoimaan asiaa virallisesti.

Lue lisää eDomesta

Xbox 360 –konsolista uusi versio loppuvuodesta: Xbox Ultimate?

Microsoft valmistautuu todelliseen GTA-sotaan

Rockstar: ”PlayStation 3 osasyy GTA IV:n myöhästymiselle”

Muropaketin uusimmat