Uusimmat

eDomen arvosteluviikko: suuria seikkailuja, toimintaa ja älypelejä

07.03.2008 18:07 Jukka O. Kauppinen

Hiljalleen loppuaan kohden hipsivä viikko on ollut täynnä hyviä pelejä myös peliarvostelurintamalla. Testaajamme ovat löytäneet pelivuoresta jopa muutaman teoksen, jotka tulevat olemaan varmasti korkealla vuoden 2008 parhaimpia pelejä mietittäessä. Mitä? Luepa lisää.

eDomen arvosteluissa:

Advanced Tactics: World War II (PC)

Yhtäkkiä Advanced Tacticsista paljastui virkistäviä ja mukaansatempaavia ominaisuuksia. Tämähän onkin kiva pikkustrategia!

Devil May Cry 4 (PC, PS3, 360)

Nuoreksi pelisarjaksi Devil May Cryllä on rikas menneisyys. Ensimmäinen osa tarjosi aikoinaan uudenlaisen hack ’n slash -kokemuksen, jonka painotus oli sulavan tyylikkäässä toiminnassa eikä niinkään perinteiseen tapaan toinen toistaan parempien varusteiden ja kokemuksen keräämisessä.

Lost Odyssey (360)

Jos lähtisin erittelemään Xbox 360:n pelitarjontaa ja sen puutteita, japanilaiset roolipelit löytyisivät listan kärkisijoilta. Yrittäjiä on ollut parikin, mutta hyviä pelejä ei ole tullut vielä kuin korkeintaan pari. Tähän tulee muutos nyt.

Medal of Honor Heroes 2 (Wii)

Pusikosta nousee pitkän linjan sissi, joka on valloittanut tähän saakka kaikki muut mahdolliset alustat. Vanhahtavan perinteistä räiskintää uudella ohjaussysteemillä – pelaako tätä hullukaan vai kannattaako kokeilu jättää kaupan hyllylle?

Smarty Pants (Wii)

Sunnuntaipelaajan maku on turvallinen ja suppea. Pikkupelit piristävät työpäivää, musiikki- ja visailupelit viihdyttävät iltaisin, ja lisäohjaimet poistavat teknologiakammon. Kasuaaliviihteen kovin sana onkin Wii.

The Club (PC, PS3, 360)

Jos räiskintäpelit kiinnostavat, taskustasi löytyy ripaus kilpailuhenkeä ja etsit uutta pelikokemusta on The Club sinua varten. Aluksi perinteiseltä vaikuttava kilpapaukuttelu erottuu massasta edukseen.  Innovaatioillaan se kolkuttelee useamman peligenren portteja.

Vanhempia arvosteluja:

Hard to be a God (PC)

Jam Sessions (DS)

King’s Quest Collection (PC)

Speedball 2: Tournament (PC)

 

Kaikki kuluvana ja aiempina vuosina julkaistut arvostelut löydät arkistosta.