Uusimmat

Koulukiusaus jatkuu Wiillä ja Xbox 360:lla

20.07.2007 12:36 Miikka Lehtonen

Viime vuoden parhaisiin peleihin kuulunut Bully tulee sittenkin uudemmille konsoleille, vaikka alunperin toista väitettiinkin. Take-Twon sijoittajatiedote kertoo tarkemmat yksityiskohdat.

Bully: Scholarship Edition ilmestyy Take-Twon mukaan sekä Xbox 360:lle että Wiille vielä tämän vuoden aikana, ja tulee luonnollisesti säilyttämään kaikki ne hienot ominaisuudet, jotka tekivät Bullystä erään vuoden pidetyimmistä peleistä.

Tiedoite kertoo myös, että kumpikin uusintapainos tulee saamaan uutta, ainutlaatuista sisältöä, jonka laadusta tai määrästä ei vielä puhuttu. Kyynisempi tarkkailija voisi epäillä, että ”Wiimote-ohjaus” ja ”Entistä parempi grafiikka” voivat olla lopullisella listalla.

Bully – Euroopassa Canis Canem Edit – joutui jo reilusti ennen julkaisuaan kriitikoiden hampaisiin, heidän hypättyään johtopäätöksiin pelin nimen perusteella. Todellisuudessa Bully ei opettanut lapsia ammuskelemaan toisiaan tai opettajiaan kouluissa, vaan oli herttainen ja realistinen tarina nuoren pojan elämästä ja aikuistumisesta sisäoppilaitoksessa. Naurettavasta kohusta ja tohinasta voi lukea lisää jutun lopussa olevista linkeistä.

Tulemme varmasti kuulemaan pelistä ja mitä todennäköisimmin uudelleen alkavasta kohusta vielä paljon, ennen kuin peli ilmestyy loppuvuonna.

Lue myös:

Jack Thompson iskee jälleen

Jack Thompson vastaan pelaajat, osa 562

Oikeus voitti Floridassa

Uusi Bully-kohu tiedossa