Uusimmat

John Woo tykittää Xbox Liven kumoon: Strangeholdin demo julkaistu

08.08.2007 16:35 Miikka Lehtonen

Elokuu pyörähtää käyntiin mukavissa merkeissä, sillä hartaasti odotetun John Woo’s Strangleholdin pelattava demo on ladattavissa Xbox Live Marketplacessa. Onko Max Payne kohdannut voittajansa, vai jääkö uusi tulokas vajaatehoiseksi? Ota selvää.

Stranglehold on jatkoa legendaariselle Hard Boiled -elokuvalle. Tarkastaja Tequila jatkaa yhden miehen sotaansa pahiksia vastaan, käyttäen kaikkia Hong Kong -elokuvan peruskeinoja, kuten törkeitä hidastuksia, kaikkien mahdollisten aseiden ammuskelua kaksin käsin ja tietenkin myös lähitaistelutaitojaan. Koska kyse on John Woo -lisenssiin perustuvasta pelistä, voimme odottaa myös hidastettuna lentäviä kyyhkysiä.

Peli on saanut osakseen todella paljon huomiota, mutta samalla myös pienimuotoista epäilyä sen toimivuudesta ja sujuvuudesta. Pitävätkö nettihuhut paikkansa vai onko peli niin hyvä, kuin odotettiin? 1,28 gigan demo on ladattavissa kirjoitushetkellä Xbox Live Marketplacesta, joten vastauksen selvittäminen on harvinaisen helppoa. Ainakin kunnes serverien kapasiteetti loppuu kesken.

Itse peli ilmestyy syyskuun alussa sekä Xbox 360:lle, että PlayStation 3:lle. Kiinnostavana kuriositeettina PlayStation 3:n jenkkiversio sisältää alkuperäisen Hard Boiled -elokuvan samalla BluRaylla, mikä tekee jenkkiversion import-ostoksen arvoiseksi houkutukseksi.

Samaan syssyyn voi ladata myös kenties kaikkien aikojen huonoimman Xbox 360 -pelin demon, sillä myös Vampire Rain on jostain käsittämättömästä syystä saanut pelattavan demon. Miksi? Kenties julkisena varoituksena.

Lue myös:

John Woo Presents: Stranglehold