Uusimmat

The Sims 2 Teinien Kamasetti tuo mukanaan mm. goottisälää

30.08.2007 17:23 Jukka O. Kauppinen

The Sims 2 Teinien Kamasetti tuo mukanaan koko annoksen tavaraa teinisimeille. Haluatko korostaa hahmosi persoonallisuutta? Nyt asenteen voi tuoda esille uusien huonekalujen, sisustusesineiden ja muotivaatteiden avulla!

Teemoja on kolme erilaista: ”gootti”, ”rela” ja ”trendisetteri”. Anna simeillesi uudet stereot, televisio ja muita esineitä, jotta he voivat olla ajan tasalla ja yhteydessä frendeihinsä. Muista, että simiesi tulee liikkuessaan pukeutua kuumimpaan muotiin: trendikkäisiin urheilukuteisiin, design-farkkuihin tai jooga-asuihin. Anna nuorten simiesi tuoda itseään julki niin, kuin vain teini-ikäinen voi!

Trendisetterin kimalluksentäyteinen elämä – suunnittele makuuhuone, joka sopisi vaikka prinsessalle: upeasti katettu luksussänky sekä tyylikäs meikkipöytä. Loisteliaasti kaiverrettu vaatekaappi on täydellinen trendisetterillesi, jotta hän voi säilyttää design-farkkunsa ja muut esineensä tyylillä!

Sisään extreme-urheiluelämään – sisusta simisi huone skeitti- ja surfilautaseinäkoristeilla, jotta se voi tuoda esille rentoa, mutta ajan tasalla olevaa elämäntyyliään. Anna simeillesi beiget reisitaskusortsit ja muite rentoja kuteita, jotka ovat täydellisiä hengailuun!

Goottien synkkä maailma – muunna goottisimisi huone heijastukseksi sen synkästä sielusta. Käytä tummanpuhuvia huonekaluja, kuten mustapunaista liinavaatekaappia sekä violetteja tuoleja. Plyysi on aina tyylikästä. Täytä niiden vaatekomerot synkillä ja kapinallisilla vaatekappaleilla. Poikasimeille vöitä, vyönsolkia ja raskaita bootseja – tyttösimeillä toimivat nahka, tatuoinnit ja hiusverkot.

Kamasetti vaatii alkuperäisen Sims 2 –pelin. Setti ilmestyy 8.11.2007.

 Lisätietoja Sims-peleistä löydät eDomen Sims-saitilta: Sims Selviytymistarinat!