Uusimmat

Bourne ja Iron Man kohtaavat PlayStation Networkissa

23.05.2008 19:30 Jouni Mäki-Panula

Sony on julkaissut PlayStation Network -palvelussa kaksi uutta pelidemoa PlayStation 3:lle. Tarjolle ovat saapuneet sekä varsinaisen pelin osalta julkaisua vielä odotteleva Bourne Conspiracy että täysversiona jo myyntiin saapunut Iron Man.

Robert Ludlum’s The Bourne Conspiracy perustuu yllättäen Jason Bournen vaiheista kertovaan elokuvatrilogiaan, jonka avausosana nähtiin vuonna 2002 teattereihin saapunut Medusan verkko eli hieman tolkullisemmalta nimeltään The Bourne Identity. Genreltään kolmannesta persoonasta näytettyä vakoilutoimintaa edustavan pelin on kehittänyt High Moon Studios ja julkaisusta vastaa Sierra Entertainment. Myyntiin saakka pelin on määrä ehtiä 27. kesäkuuta Euroopassa sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle.

Iron Man on puolestaan yksiselitteinen lisenssipeli, joka perustuu samannimiseen Marvelin supersankarileffaan. Elokuvan tavoin peli saapui markkinoille jo 2. toukokuuta, mutta kehityksestä vastaava Sega sai vasta nyt aikaiseksi demon myös PlayStation 3:lle. PS3:n lisäksi peli on saatavilla käytännössä kaikille mahdollisille nykyalustoille kännyköistä alkaen.

Lisätietoja: Bourne and Iron Man PS3 demos

Lue lisää eDomesta

eDomen arvosteluviikko: Agon, Bomberman, City Life, Dynasty Warriors 6, Euro 2008, Wii Fit

Kaiken ytimessä: tissit ja perse

Oikea Airwolf, vain 60 kilotaalaa

Retrosedät: soittakaa paradroid!

Testien juhlaa Fable 2:n, Sacred 2:n ja Virtual Consolen parissa

Viikon videojysäys: Age of Conan, Spore, Trackmania, Echo Chrome, Buzz, SingStar…

Voita Wii Fit ja kuntoile itsesi kondikseen

Kumpi kiinnostaa enemmän?

Katso tilanne vastaamatta