Uusimmat

Kolmas kerta toden sanoo, Kolmas valtakunta – miltä uusi Wolfenstein näyttää?

18.08.2008 11:31 Jukka O. Kauppinen

Wolfenstein. Tuo nimi saa pitkän linjan pelaajien sukat pyörimään jalassa – ja sormet etsimään liipasinta. Missä se kyberhitler luurasikaan? Uusi Wolfensteinien iki-ihanaan synkänvihreään maailmaan sijaitseva peli ei kuitenkaan tarjoile Hitleriä, vaikka hirviönatseja ja mörköjä pimeämmistä ulottuvuuksista onkin tarjolla. Computer & Video Games -lehti tarjoilee saitillaan makean ennakon tulevasta räiskinnästä, jos faneja kiinnostaa tietää mitä tuleman pitää.

BJ Blazkowicz, alkuperäisen pelin sankari, on palannut. Hän palaa Wolfensteinin linnaan ja taistelee okkulttinatseja vastaan.

Raven tarjoilee pelaajille runsaasti tutkimisen iloa, sillä peli on kohtuullisen vapaamuotoinen tarinan kiinnekohtien välillä. Pelaaja voi kulkea haluamiaan reittejä. Voit yrittää kiipeillä katoilla natsien pesäkkeitä väistellen, snaipperoida tiesi pitkin sivustoja tai ryömiä viemäreissä. Ja paikkojen koluamisella on perinteiset palkintonsa: salakäytävät saattavat paljastaa niin yllätysvihollisia kuin aarteita.

Lue koko juttu: Wolfenstein preview

Lisää aiheesta

Missä Hitler luuraa? Ei ainakaan Wolfensteinissa

Return to Castle Wolfenstein (pc, Xbox)

Wolfenstein palaa – natseja, yliluonnollisia voimia ja turpakäräjiä

Lue myös

Aarteita pelihistorian hämäristä 1: NeoGeo

eDomen arvosteluviikko: Final Fantasy, Fire Emblem, Multiwinia, Sims 2

GT Academyn mestari selvisi – Karri Keskinen lähtee Silverstoneen

 

Wolfensteinien tarina jatkuu - mitkä ovat fiilikset?

Katso tilanne vastaamatta