Uusimmat

Telltale palkkaa Wii-kehittäjiä

30.01.2007 14:16 Miikka Lehtonen

Sam & Max -episodipeleistä vastaava Telltale Games palkkaa sivujensa mukaan Wii-kehitystiimiä. Mitä ihmettä on työn alla? Firman mukaan ei ainakaan Sam & Maxin Wii-versiota, vaikka todisteet kenties siihen viittaavatkin.

Telltalen edustajien mukaan eläinetsivät eivät ole suuntaamassa tässä vaiheessa Wiille. ”Emme ole vielä ilmoittaneet, miksi olemme palkkaamassa Wii-kehittäjiä, emmekä varsinkaan ole sanoneet tekevämme Sam & Maxin Wii-versiota”, ilmoitettiin virallisessa foorumikirjoituksessa. ”Jos tulemme tekemään jotain Sam & Maxiin liittyvää, te tulette kuulemaan siitä ensimmäisinä, 800 jättimäisen trumpetin ja kerubien saattelemana. Juuri nyt moiset puheet ovat kuitenkin hullujen höpinää”

Sam & Maxin Wii-versio ei kuitenkaan ole kuopattu ajatus, vaikka se ei olisikaan Telltalen lähiaikojen suunnitelmissa. Telltalen aiempien puheiden mukaan Wii-versio kiinnostaisi heitä suuresti ja he ovat jopa olleet yhteydessä Nintendon asian tiimoilta. Wii-tiimin palkkaaminen tuskin ainakaan heikentää mahdollisuuksia. Ja pitää myös muistaa, että bluffaus ja viime hetkeen asti kiertely ovat pelifirmojen kultaisia perinteitä, joita usein seuraa pelin virallinen julkistus.

Mitä eDomen lukijat arvelevat Telltalen kehittävän? Sam & Max -käännöstä vai jotain omaperäisempää?

Oletko pelannut Telltalen seikkailupelejä?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat