Uusimmat

Pelimaailman aprillipiloja

01.04.2007 16:16 Miikka Lehtonen

Huhtikuun 1. päivä on taas täällä ja kaikki maailman kaappikoomikot ryömivät esiin luolistaan tekemään enemmän tai vähemmän nerokkaita jäyniään. Myös monet pelifirmat ja -saitit ovat menossa mukana.

Aloitamme pienimuotoisen katsauksemme Blizzardilla, sillä firma on kunnostautunut tänä vuonna useammallakin jäynällä.

Warcraft: Heroes of Azeroth mainostaa tarjoavansa aivan uudenlaisen perspektiivin World of Warcraftiin. Rakenna omia kenttiä suosikkirakennuksistasi, tapaa legendaarisia World of Warcraft -hahmoja ja näe pelin historia. Jotenkin kaikki vain näyttää ihmeellisen tutulta… Mukana on myös useita hyviä piikkejä Warcraftin historiasta tietämättömien WoW-pelurien suuntaan.

Alkaako maineen kerääminen World of Warcraftissa masentaa? Onko Caverns of Time ajettu läpi turhankin monta kertaa? Hirvittääkö Hyjal-vuorelle pääsyyn tarvittava työmäärä? Vastikään julkaistu Black Temple -instanssin avauskaavio on hirvittävä, masentava ja huvittava. Surullisinta siinä on kuitenkin se, ettei se ole edes kaukana pelin nykytilanteesta.

Varastavatko tontut ajatuksiasi? Etkö halua, että kiltakaverit naureskelevat huonoille varusteillesi Armory-saitilla? Tarvitset äskettäin peliin lisätyn tinafoliohatun,joka estää muun muassa ajatustesi varastamisen! World of Warcraftiin liittyen suosittu WoWWiki-tietokirja on muuttanut formaattiaan.

Myös Teamxbox.com -saitti on täysillä menossa mukana. Xbox 360 Brute Edition? Halo 3 PIMP edition? Duke Nukem Foreverille ilmestymispäivä? Kovaa settiä ja lisäksi saitilla on pari muutakin pilaa bongattavaksi.

QuakeCon-peliturnaus ilmoittaa vaihtaneensa formaattia ja haluaa nyt olla maailman johtava seismologiakonferenssi.

Ovatko lukijat bongailleet netistä omia aprillipilojaan tai onko vuosien varrelta jäänyt mieleen jotain tavallista muistettavampaa?

Harrastatko aprillipiloja?

Katso tilanne vastaamatta