Uusimmat

Eidos vahvisti Deus Exin saavan jatkoa

17.05.2007 23:41 Miikka Lehtonen

Sarjassamme hyviä ja huonoja uutisia. Hyviin uutisiin kuuluu ehdottomasti se, että monien mielestä maailman parhaisiin peleihin kuuluva Deus Ex saa jatkoa.

Huonot uutiset? Warren Spector ei liity mitenkään projektiin, vaan on työn touhussa uuden studionsa kanssa aivan eri projektien parissa. IGN-saitin PC-kanava tietää kertoa, että Eidoksen Ranskan jaoksen pomo Patrick Melchior on vahvistanut ranskalaiskanavan haastattelussa Deus Ex -jatko-osan olevan työn alla.

Projektista vastaa Eidoksen äskettäin perustettu Montrealin haara, jonka ensimmäiseksi tehtäväksi on annettu legendaarisen pelin kunnian palautus. Kuten monet muistavat, Deus Ex 2 ei varsinaisesti tehnyt kunniaa edeltäjänsä muistolle.

Jää nähtäväksi, miten peli pärjää vertailussa aiempia osia vastaan. Onko Warren Spectorin poistuminen lopulta positiivinen käänne, joka antaa puhtaan pöydän uudelle tiimille vai jo ennakkoon pelin tuomitseva niskalaukaus? IGN:n mukaan peliä kehitetään PC-alustalle, mutta uuden sukupolven konsolikäännökset ovat myös erittäin todennäköisiä.

Deus Ex ilman Warren Spectoria?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat