Uusimmat

Nathan Drake on suositumpi kuin Lara Croft!

20.01.2009 12:35 Jukka O. Kauppinen

Jeah, Nathan Drake, tuo uskomaton ja kaikkien rakastama pelisankari! Hänen maineensa kantaa yli merten ja vuorten, jopa kiinalaiset hiilikaivostyöläiset ylistävät hänen nimeään. Tai niin ainakin yksi pelimies tuntuu kuvittelevan.

Naughty Dog -pelitalon Bruce Straleyltä kysyttiin haastattelussa, että pystyykö Nathan Drake koskaan haastamaan Lara Croftia suosiossa. Vastaus oli hitusen yllättävä:

”Miksi kuvittelet ettei hän jo ole haastanut Laraa? Ehkäpä hän on jo suositumpi kuin Lara!”

”Mielestäni Nathan Drake pärjää keille tahansa videopelisankareille. Olemme luoneet hänessä jotain täysin uutta yhdistämällä hahmoon arvoja, joita nähdään yleensä enemmänkin elokuvien päähenkilöissä kuin pelkästään videopelisankareissa.”

Noh, onhan Nathan ihan hyvä pelisankari mutta kuinkas moni ylipäätään tietää missä pelissä hän seikkailee? Vastaus on tämän linkin takana, jos haluat tietää. Mutta ENNEN KLIKKAAMISTA, katsopa oheiset kuvat Nathan Drakesta ja vastaa sitten uutisen lopussa olevaan kyselyyn:

Kehutaan Nathania lisää sitten kun hänestä on tehty pari elokuvaa, sarjakuvalehtiä, puoli tusinaa peliä ja hän on pousannut naistenlehtien kansikuvissa. Ilman paitaa.

Lähde: Bruce Straleyn haastattelu

Lue myös

Arvostelu: Lock’s Quest (DS)

Bioware puolustaa PC-pelaamista

Pac-Man eksyi Tronin sokkeloihin

PS3:n ja Xbox 360:n prosessorisuunnitelija pureutuu konsolisodan ytimeen

Valve: piraatitkin ovat asiakkaita

Tiesitkö lunttaamatta missä pelissä Nathan Drake seikkailee?

Katso tilanne vastaamatta